Slim en inclusief digitaliseren

Op 17 maart mocht ik presenteren op een studiedag van Mediawijs.be over e-inclusieve digitaliseringsprocessen omdat onze leefwereld steeds sterker digitaliseert. Een frappant voorbeeld is het onderstaande videofragment getiteld 'Evolution of the Work Desk', gemaakt door BestReviews (http://bestreviews.com/electronics#evolution-of-the-desk). In deze presentatie kaart ik een aantal problematische gevolgen aan die zich manifesteren als er wordt gedigitaliseerd zonder rekening te houden met potentiële gebruikers en niet-gebruikers. Daarnaast geef ik eveneens een aantal reflecties mee die hoogstnoodzakelijk zijn als je diensten wil digitaliseren die toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor alle burgers. De presentatie kan je hier bekijken en downloaden.

#Aanbevelingen #Presentation #Vlaanderen #eDiensten #eServices

Search By Tags
No tags yet.
  • Twitter Round
  • LinkedIn - Black Circle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now