Moeten we bang zijn voor de stad van de toekomst?

Over tien jaar zullen onze steden er helemaal anders uit zien. ICT en nieuwe technologieën spelen bij die metamorfose een centrale rol. Ook Vlaanderen surft mee op die slimme golf. Maar beseffen we wel hoe ingrijpend dit proces is? En wie beslist hierover? Willen we wel in zo’n slimme stad wonen?

Alma De Walsche, journaliste bij MO* publiceerde op 20 maart een interessant stuk over Smart Cities met een bijdrage van collega Pieter Ballon en mijzelf: http://www.mo.be/analyse/moeten-we-bang-zijn-voor-de-stad-van-de-toekomst

Veel leesplezier!

#Vlaanderen #Policy #Publication

Search By Tags
No tags yet.
  • Twitter Round
  • LinkedIn - Black Circle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now